De Wijnzoekers 2.0


We hebben het twee jaar met elkaar uitgehouden tijdens onze wijnreizen! En na een stevige evaluatie zijn we tot de conclusie gekomen dat we nog steeds niet uitgepraat zijn en we gewoon doorgaan.

Dus een waar jubileumnummer met een jubileum-wijnbox.

Onze eerste wijnreis ging naar Château Schembs in Worms, Rheinhessen.

Voor ons een gedenkwaardige en hilarische reis. Dit was exact wat we voor ogen hadden. Heerlijke wijnen proeven, bijzondere mensen met passie ontmoeten en als buurman en buurman Europa door. En in de afgelopen twee jaar hebben we de ene toffe reis na de andere gemaakt. Met hele mooie wijnboxen en ja, soms ook een wat mindere…..

Het aantal abonnementen groeit gestaag en met de reacties is niks mis. Dat doet ons goed. Ons motto ‘het aangename met het aangename combineren’ pakt aan alle kanten goed uit.

De groei in aantal abonnementen betekent ook dat een groot aantal onze eerste wijnbox nog nooit ontvangen hebben! En we er degene van het eerste uur zeker een plezier mee doen.

Arno Schembs maakt rock ’n roll wijnen als Paint it Black, Purple Jam en Raw like Sushi. Heerlijke wijnen met een stoere uitstraling geïnspireerd op onze rock geschiedenis. Iedereen heeft het nog over deze wijnen.

Dus wat is er mooier om bij ons tweejarig bestaan de wijnen van Arno in de herhaling te doen! Maar natuurlijk niet zo maar in de herhaling…

Tijdens ons eerste bezoek vergeleek Arno zijn wijnen met Gruppo Sportivo, legendarische Nederlandse popband; mijn wijnen zijn als Gruppo Sportivo, niet te complex, wel stof tot nadenken en je wordt er altijd vrolijk van.

Een Duitser die een metafoor gebruikt van een Nederlandse band die hij in 1978 in Frankfurt gezien had. Bizar. Daar moeten we wat mee.

Speciaal voor ons heeft Arno een beperkte ’10 MISTAKES’ oplage gemaakt met de drie wijnen uit onze eerste wijnbox. Oude wijn in nieuwe zakken.

En ’10 MISTAKES’ naar het iconische album van Gruppo Sportivo. Het enige album waarvan we alle nummers mee kunnen zingen en onze kids zelfs verbazing oogsten als ze tijdens een concert BEEP BEEP LOVE meezingen.

Voor ons in twee opzichten dus een nostalgische wijnbox.

En voor jullie een (hernieuwde) kennismaking met deze blije wijnen en deze post humourly LP.

Prosit,

Richard & Taco


De Wijnzoekers - afspeellijst september 2020; 10 Mistakes van Gruppo SportivoPosts
Recente Posts
Archief
Zoek via onze tags
Volg ons
  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel

2018 - DE WIJNZOEKERS design N.O. RAIN & R.E. DWINE