De Wijnzoekers van Start

Het begon allemaal met de DNWA, De Nederlandse Wijn Autoriteiten. Een groep mannen die graag wijn drinken en het dan nog leuk vinden om er over te praten, kletsen, zwetsen. Een uit de hand gelopen hobby, waar een vervolg op moest komen. De Wijnzoekers. Op zoek naar mooie wijnen rechtstreeks van het wijnhuis. Met onze camper 'de Wijnzoeker' gaan we maandelijks één reis maken om de mooiste wijnen te ontdekken en dit te delen met wie er maar van wijn houdt. En we willen niet alleen de wijnreizen delen, maar ook de wijnen. Elke reis selecteren we de beste wijnen (op basis van onze eigen smaak) en we kunnen deze wijnen vriendelijker aanbieden. Zo combineren we het aangename met het aangename.

Posts
Recente Posts
Archief
Zoek via onze tags
Volg ons
  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel