top of page
wijnbox.png

HET WIJNABONNEMENT:
DE WIJNZOEKERS WIJNBOXEN

3 FLESSEN WIJN

Elke maand een cadeautje op de deurmat van een wisselend aanbod mooie wijnen.

WIJNABONNEMENT
BASIS

Voor € 39,95 per maand ontvang je aan het einde van elke maand         3 flessen wijn van één wijnhuis.

Omdat wij de wijnen direct afnemen bij het wijnhuis zitten er geen schakels tussen. Normaal aan onze wijnen in Nederland gemiddeld tussen de € 15,00 en     € 20,00 kosten. Dus de winkelwaarde is eigenlijk rond de   € 47,50. 

Ons wijnabonnement is altijd per direct opzegbaar. Je zit dus nooit vast aan het wijnabonnement. Een mailtje naar taco@dewijnzoekers.com is voldoende.

DIRECT OPZEGBAAR

Wij zoeken bij de kleinere wijnhuizen in Europa naar bijzondere wijnen die niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Daardoor zijn de wijnen in onze wijnbox altijd uniek. 

Altijd met beschrijving van het wijnavontuur, een persoonlijke noot. En wederom uniek: een bijpassende afspeellijst op Spotify!

De verzendkosten zijn € 5,00.        En bewust houden we de verzendkosten lager dan de werkelijke kosten. Wat eigenlijk niet meer mogelijk is...

           UNIEK

VERZENDKOSTEN

WIJNABONNEMENT
PREMIUM

Voor €54,95 per maand ontvang je aan het einde van elke maand 3 top flessen wijn van een uniek wijnhuis.

Bij de door ons geselecteerde wijnhuizen kunnen we bij het GOLD abonnement hun topwijnen selecteren. Hierdoor zijn we in staat elke maand een bijzondere wijnbox samen te stellen van wijnen die gemiddeld €25,00 per fles 'retailen'. 

bottom of page